Huurtank voor koelwater

Huurtank voor koelwater

HUURTANK TER VERVANGING VAN ONDERGRONDSE TANKS

INTRO:

Door een technisch probleem werden de ondergrondse opslagtanks van dit bedrijf te laat geplaatst. Het bedrijf was genoodzaakt hun productie op te starten. Zonder opslagtanks was dit onmogelijk. Lees hier meer over hoe Liqson dit probleem heeft aangepakt.

PROBLEEM:

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het versnijden van glas. In dit proces verbruikt men zeer veel (koel)water. Men kiest ervoor om steeds het water te recupereren. Dit is niet alleen economisch interessant, maar zo belast het bedrijf het milieu niet met onnodig waterverbruik.

Om het water te bufferen heeft het bedrijf betonnen ondergrondse tanks aangekocht. Door een technisch probleem kon men deze tanks niet onmiddellijk ingraven. Het bedrijf was genoodzaakt uit te kijken naar een andere oplossing.

OPLOSSING:

Liqson werd op korte termijn gecontacteerd om een waterbuffer te voorzien. Samen met de klant werd er gekozen voor een tank van 50.000 liter. Zo had het bedrijf voldoende buffer. Door de grote voorraad aan materiaal kon Liqson ook de nodige slangen en koppelstukken snel voorzien.